Doina Pană: Sub Guvernul Ponta, România pe drumul bun! Reviewed by CD on . Ieri a fost încă o zi memorabilă în Parlamentul României! Noul Cod fiscal şi noul Cod de procedura fiscală, elaborate de către Guvernul Ponta în urmă cu 3 luni Ieri a fost încă o zi memorabilă în Parlamentul României! Noul Cod fiscal şi noul Cod de procedura fiscală, elaborate de către Guvernul Ponta în urmă cu 3 luni Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Doina Pană: Sub Guvernul Ponta, România pe drumul bun!

Doina Pană: Sub Guvernul Ponta, România pe drumul bun!

Doina Pană: Sub Guvernul Ponta, România pe drumul bun!

Ieri a fost încă o zi memorabilă în Parlamentul României! Noul Cod fiscal şi noul Cod de procedura fiscală, elaborate de către Guvernul Ponta în urmă cu 3 luni au fost votate. După 12 ani avem în sfârşit instrumentele necesare pentru dezvoltarea economică a României, cu măsuri de predictibilitate, stabilitate şi relaxare fiscală pentru mediul economic, de creştere a gradului de ocupare a forţei de muncă şi cel mai important, de creştere a bunăstării populaţiei.

Am simţit la final de vot aceeaşi bucurie ca-n cazul votului Codului silvic!

Încă o victorie, o mare victorie! Sunt paşi uriaşi pentru stoparea jafului din ţara noastră, pentru repararea nedreptăţilor sociale, pentru stabilizarea creşterii economice, pentru bunăstare. Noul Cod fiscal reprezintă îndeplinirea misiunii  Guvernului Ponta  de a face “dreptate până la capăt”. Coşmarul pe care l-au trăit românii prin teribilele măsuri cumulate de tăiere drastică a salariilor cu 25% şi de creştere a TVA-ului de la 19, la 24% etapizat s-a încheiat. Guvernul Ponta s-a ţinut de cuvânt: salariile au fost crescute la loc, iar TVA-ul revine la 19%. În plus, TVA-ul la toate alimentele de bază a scăzut deja la 9%.

Sunt măsuri pentru români şi România.

Impactul bugetar pe care acest cod fiscal îl are, de 12 miliarde de lei este o sumă pe care Guvernul o lasă la nivelul mediului economic, la nivelul pieţei, a cetăţeanului. Chiar dacă  pare o abordare liberală, Partidul Social Democrat a promovat-o pentru că are în ansamblul său măsuri sănătoase de piaţă, dar şi măsuri sociale.

Victoria de ieri din Parlament vine în aceeaşi zi cu o altă  mare realizare a Guvernului Ponta: adoptarea tot ieri, la Bruxelles, de către Comisia Europeană a Programului Operaţional Regional 2014-2020 pentru România, în valoare de 8,25 miliarde de euro. Este un alt sprijin extrem de important pentru dezvoltarea ţării noastre, pentru crearea de locuri de muncă şi îmbunătăţirea calităţii vieţii în toate regiunile României.

Da, sub Guvernul Ponta, România este pe drumul bun!

 Doina Pană- deputat PSD de Bistriţa

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus