Dosare penale, întocmite de poliţiştii din Bistriţa-Năsăud, pentru infracţiuni rutiere Reviewed by CD on . La data de 15 martie, în jurul orei 22.40, în localitatea Săsarm a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea uşoară a unui tânăr de 21 de ani, din localita La data de 15 martie, în jurul orei 22.40, în localitatea Săsarm a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea uşoară a unui tânăr de 21 de ani, din localita Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Dosare penale, întocmite de poliţiştii din Bistriţa-Năsăud, pentru infracţiuni rutiere

Dosare penale, întocmite de poliţiştii din Bistriţa-Năsăud, pentru infracţiuni rutiere

Dosare penale, întocmite de poliţiştii din Bistriţa-Năsăud, pentru infracţiuni rutiere

La data de 15 martie, în jurul orei 22.40, în localitatea Săsarm a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea uşoară a unui tânăr de 21 de ani, din localitatea Coşbuc.

La faţa locului, în urma primelor verificări efectuate, a rezultat faptul că, un bărbat în vârstă de 30 ani, din Coşbuc, în timp ce conducea un autoturism pe drumul naţional 17D, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum şi, într-o curbă, a pierdut controlul acestuia şi a intrat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei sale de mers.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

***

La data de 14 martie a.c., pe drumul naţional 17, în localitatea Baţa, a avut loc un accident rutier soldat, din fericire, doar cu pagube materiale.

La faţa locului, poliţiştii au identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Reteag, iar cu ocazia verificărilor efectuate au constatat faptul că acesta conducea un autoturism pe direcţia Dej-Beclean, iar la un moment dat a pierdut controlul direcţiei, a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat în coliziune cu un imobil.

A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

****

La data de 14 martie a.c., poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Bistriţa au oprit în trafic, pentru control, un moped care circula pe drumul judeţean 173 C, pe raza localităţii Buduş.

Poliţiştii l-au identificat pe conducătorul auto ca fiind un bărbat în vârstă de 36 ani, din Budacu de Jos şi au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***

La data de 13 martie a.c., pe drumul naţional 17, în Tiha Bârgăului, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unui bărbat în vârstă de 63 de ani.

Conform primelor verificări, a rezultat faptul că bărbatul în vârstă de 63 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Vatra-Dornei-Bistriţa, ajuns în apropierea unui magazin ar fi efectuat un viraj brusc spre stânga, a pătruns pe contrasens şi a intrat astfel în coliziune cu o autoutilitară care circula regulamentar, din sens opus.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ pentru şoferul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Botoşani şi de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 63 de ani.

Continuă cercetările în acest caz poliţiştii Serviciului Rutier, fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta băuturilor alcoolice sau a altor substanţe şi vătămare corporala din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus