ELECTORAL-Jurnal de campanie PSD: Echipa se întărește! (Galerie FOTO)

Miercuri, 8 octombrie,  echipele de campanie ale PSD au stat de vorbă cu locuitorii comunelor Şieu, Budeşti, Chiuza şi Rodna. În Bistriţa militanţii PSD au interacţionat cu locuitorii de pe strada Împăratul Traian şi din zona Pieţei Independenţei Sud.

Ziua s-a încheiat cu un spectacol, care a avut loc în localitatea Anieş, din comuna Maieru. Cu acest prilej, preşedintele organizaţiei judeţene PSD, Emil Radu Moldovan a salutat demersul fostului său contracandidat, Vasile Borş şi echipei de consilieri locali ai comunei Maieru, de  a se alătura echipei PSD pentru a-l susţine pe Victor Ponta. Alături de Vasile Borş, a venit în echipa PSD şi viceprimarul comunei Maieru, Vasile Deac. „Împreună vom lucra pentru o construcţie durabilă şi în interesul cetăţeanului”, a declarat cu acest prilej preşedintele PSD BN, Emil Radu Moldovan.

În dimineaţa zilei de joi, 9 octombrie, echipa de campanie a PSD, condusă de preşedintele organizaţiei judeţene, Emil Radu Moldovan şi preşedintele executiv al organizaţiei municipale, Ovidiu Creţu a stat de vorbă cu lucrătorii întreprinderilor Gold Plast şi Eurocompozite.

Mesajul zilei, a fost următorul:

SĂ NU UITĂM!

  • Guvernul PDL-Băsescu a crescut TVA, a tăiat salarii, a impozitat pensii, a închis spitale. 700.000 români şi-au pierdut locul de muncă, iar economia a intrat în colaps!
  • Guvernul PDL-Băsescu a umilit românii!

SĂ NU UITĂM!

  • GUVERNUL VICTOR PONTA a asigurat 400.000 locuri de muncă, a mărit salariile, a indexat pensiile, a redeschis şi construit spitale, iar creşterea economică a redirecţionat-o în buzunarele românilor!

 

ULTIMĂ ORĂ: Salariul minim pe economie va depăşi 1000 lei în 2015. Alocaţiile pentru copiii din familiile nevoiaşe vor fi indexate de la 1 ianuarie 2015. Pensiile vor fi indexate cu 5 la sută, începând cu 1 ianuarie 2015!

SĂ NU UITĂM!

 

E SIMPLU. E CEL MAI BUN.

 

VICTOR PONTA – PREŞEDINTE!

Recomandari

Alte Articole