Evaluarea Națională pentrui absolvenții claselor a VIII-a, în siguranță

60 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud vor acţiona, zilnic, în vederea menţinerii ordinii şi siguranţei publice, pe timpul desfăşurării examenelor susţinute de absolvenţii claselor a VIII-a, precum şi pentru fluidizarea traficului rutier în zona instituţiilor de învăţământ.

Pentru prevenirea evenimentelor negative, 181 de poliţişti de ordine publică şi de la poliţia rutieră vor asigura măsurile specifice în zona celor 83 de centre de examinare, astfel încât examenele să se desfăşoare în condiţii de maximă siguranţă.

Acestea vor fi incluse în itinerariile de patrulare, în special pe timpul plecării şi sosirii candidaţilor şi a însoţitorilor acestora la/de la locurile de susţinere a examenelor.

Structurile de ordine publică vor acţiona în zona adiacentă instituţiilor de învăţământ, unde se susţin examenele, pentru combaterea cerşetoriei, vagabondajului, comerţului ambulant neautorizat şi a altor activităţi care pot afecta climatul de siguranţă publică.

Poliţiştii de la formaţiunea rutieră vor asigura fluidizarea traficului rutier şi vor acţiona în vederea prevenirii accidentelor rutiere şi a ambuteiajelor.

Recomandari

Alte Articole