Exploxie într-un apartament din Bistrița

În data 5 decembrie, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112, despre faptul că, în municipiul Bistrița, un bărbat a căzut de la etajul patru al unui bloc de locuințe. Din primele date, se pare că ar fi vorba despre o acțiune intenționată. În urma căzăturii, bărbatul de 50 de ani, din București, a fost rănit grav, iar în cursul serii acesta a decedat.

Ulterior, în apartamentul din care s-ar fi aruncat bărbatul s-a produs o explozie, în urma căreia trei persoane, un bărbat de 31 de ani și două femei de 31, respectiv 43 de ani, toți din Bistrița, au fost răniți.

La fața locului, specialiștii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistriţa-Năsăud, a rețelei de distribuție de gaz, precum și din cadrul Inspectoratului Județean în Construcții Bistrița-Năsăud au întreprins măsuri specifice pentru localizarea, stingerea incendiului și prevenirea altor pericole.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu pentru săvârșirea unei tentative la infracțiunea de omor, dosarul fiind declinat Pachetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Recomandari

Alte Articole