Expoziție de pictură Eugen Măcinic

Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud organizează miercuri, 7 august, de la ora 17, la Muzeul Bistrița, str. Gen. Grigore Bălan, nr. 19, vernisajul expoziției de pictură „Bucuria Acuarelei”, semnată Eugen Măcinic.
Expoziția promite o experiență vizuală spectaculoasă, printr-o serie de lucrări independente, pline de lumină și culoare, realizate în tehnica acuarelei. Pe scurt este vorba de o călătorie interesantă în universul propus de către artist care ne invită la dialogul dintre stările lui sufletești și mediul înconjurător.
Expoziția va rămâne pe simezele secţiei de Artă Contemporană a Muzeului din Bistrița în perioada 7 august – 2 septembrie 2019.
Născut în anul 1964 în Sebeș, județul Alba, Eugen Măcinic este licențiat în pictură- Facultatea de Arte Vizuale din Oradea și membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România și al Societății de Acuarelă din Birmingham, Anglia.
Eugen Măcinic a fost prezent în numeroase expoziţii de personale și de grup precum și în tabere de creație desfășurate în România, Spania, Austria, Germania şi Anglia. Bine cotat pe piața artei, tablourile sale se regăsesc în colecții particulare din Europa și S.U.A.

Recomandari

Alte Articole