Fără permis şi băut, un tânăr s-a urcat la volan şi a ,,parcat” într-un şanţ

Poliţiştii au fost sesizaţi că pe DC 35A, între localităţile  Dumbrăveni şi Ciceu Giurgeşti, se află un autoturism răsturnat într-o râpă, fără a exista persoane la faţa locului.

,,La scurt timp, poliţiştii au fost sesizaţi prin serviciul naţional unic apeluri de urgenţă 112 cu privire la faptul că o minoră, de 16 ani, din Ciceu Giurgeşti, necesită intervenţia unui echipaj medical întrucât ar fi fost victima unui accident rutier. Echipa de cercetare s-a deplasat la locul indicat şi a identificat un autoturism neînmatriculat, ulterior fiind depistat şi conducătorul acestuia, ca fiind un un tânăr, de 20 de ani, din comuna Negrileşti, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, se arată în comunicatul IPJ Bistriţa-Năsăud.

În urma verificărilor şi cercetărilor efectuate, poliţiştii a stabilit faptul că, pe fondul neadaptării vitezei şi al consumului de băuturi alcoolice, într-o curbă la dreapta, tânărul a pierdut controlul volanului iar autoturismul pe care îl conducea s-a răsturnat într-o râpă de aproximativ 7 metri.

Minora, în vârstă de 16 ani, pasageră în acelaşi autoturim, a fost rănită şi a fost transportat la Spitalul orăşenesc Beclean şi ulterior transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări de către Poliţia oraşului Beclean pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Recomandari

Alte Articole