Fără permis, un bărbat din localitatea Matei a condus un autoturism neînmatriculat, cu numere false Reviewed by CD on . La data de 21 ianuarie a.c., în cadrul activităţilor de patrulare desfăşurate, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Lechinţa l-au oprit în trafic, pentru control La data de 21 ianuarie a.c., în cadrul activităţilor de patrulare desfăşurate, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Lechinţa l-au oprit în trafic, pentru control Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Fără permis, un bărbat din localitatea Matei a condus un autoturism neînmatriculat, cu numere false

Fără permis, un bărbat din localitatea Matei a condus un autoturism neînmatriculat, cu numere false

Fără permis, un bărbat din localitatea Matei a condus un autoturism neînmatriculat, cu numere false

La data de 21 ianuarie a.c., în cadrul activităţilor de patrulare desfăşurate, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Lechinţa l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat de 31 de ani, din Matei.

Acesta a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Fântânele, deşi nu avea acest drept, întrucât nu deţinea permis de conducere. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că plăcuţele cu numerele de înmatriculare montate pe autoturismul pe care-l conducea sunt false.

Poliţiştii Secţiei 3 au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru infracţiunile de conducerea unui vehicul neînmatriculat şi cu număr fals şi conducere fără permis.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus