Felicitări fetelor! Felicitări domnilor antrenori! Felicitări LPS Bistriţa!

Despre “păşcutele” de la LPS Bistriţa s-au spus şi s-au scris multe, însă ceea ce trebuie apreciat în acest moment important pentru handbalul bistriţean este performanţa acestor fete, pentru ca să fii vicecampioană naţională a României nu e puţin lucru.

Sunt multe aspecte pentru care noi, oamenii mari, trebuie să fim recunoscători că vă avem:
– puterea exemplului de a te ridica atunci când ai căzut
– dăruirea şi perseverenţa de care aţi dat dovadă în fiecare meci jucat
– răbdarea pe care aţi avut-o şi sacrificiul pe care l-aţi făcut în toţi aceşti ani, atât voi, în calitate de jucătoare, cât şi antrenorii
– bucuria din sufletul fiecărui bistriţean pentru victorie
Îmi exprim convingerea ca oriunde veţi merge, veţi fi aceleaşi bistriţence, dragi nouă, tuturor. Pentru antrenori, trebuie menţionat că şi ei sunt la prima generaţie de sportive performante şi sper că lucrurile vor continua.
Trebuie apreciaţi şi cei care au avut încredere în voi, indiferent că vorbim despre Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, preşedintele Radu Moldovan, prezent în tribună încă de la turneul semifinal, de altfel singura oficialitate care a înţeles că şi prin voi handbalul bistriţean poate atinge performanţa, sau alţi oameni de bine din judeţ şi nu numai.
Din păcate însă, acelaşi lucru nu se poate spune despre edilul Bistriţei şi este trist pentru comunitatea bistriţeană că e mai important să visezi la “cai verzi pe pereţi” decât să-ţi susţii copiii sau tinerii şi să te implici în viaţa activă a comunităţii.
Succes şi junioarelor II de la LPS Bistriţa şi tuturor sportivilor sau sportivelor!

Consilier judeţean Monica Săsărman

 

Recomandari

Alte Articole