Festivalul Valorilor Culturale Românești – ediția I Reviewed by CD on . Televiziunea Naţională „ Inedit” în parteneriat cu Asociaţia Naţională de folclor din România şi Centrul Cultural Municipal Bistriţa iniţiază începând cu anul 2 Televiziunea Naţională „ Inedit” în parteneriat cu Asociaţia Naţională de folclor din România şi Centrul Cultural Municipal Bistriţa iniţiază începând cu anul 2 Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Festivalul Valorilor Culturale Românești – ediția I

Festivalul Valorilor Culturale Românești – ediția I

Festivalul Valorilor Culturale Românești – ediția I

Televiziunea Naţională „ Inedit” în parteneriat cu Asociaţia Naţională de folclor din România şi Centrul Cultural Municipal Bistriţa iniţiază începând cu anul 2015 un festival naţional, o rampă de lansare pentru artiştii români din toată ţara şi din afara graniţelor.

Concursul este deschis artiştilor amatori care vor fi departajaţi pe secţiuni şi pe grupe de vârstă.

  • Secţiunea solişti vocali, categoria 8 – 15 ani, 15 – 30 ani, peste 30 ani
  • Secţiunea solişti instrumentişti, categoria 8 – 15 ani, 15 – 30 ani, peste 30 ani
  • Secţiunea grupuri vocale
  • Secţiunea grupuri instrumentale
  • Secţiunea formaţii de dansuri
  • Secţiunea ansambluri folclorice

Concurenţii, solişti vocali sau instrumentişti vor prezenta în concurs două piese muzicale cu durata de 3 minute fiecare piesă. Grupurile instrumentale (tarafuri) vor prezenta 1 – 2 piese sau un potpuriu de maxim 6 minute. Formaţiile de dansuri vor prezenta o suită de dansuri tradiţionale de maxim 6 minute. Ansamblurile folclorice vor prezenta un program de maxim 8 minute.

Pentru judeţul Bistriţa- Năsăud concursul se va desfăşura în ziua de 22 martie, ora 11:00 la Teatrul de vară – Bistriţa.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus