Furt de carburant în județul Bistrița-Năsăud Reviewed by CD on . La data de 4 februarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Josenii Bârgăului au identificat doi tineri de 22 și 26 de ani, ambii din Josenii Bârgăul La data de 4 februarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Josenii Bârgăului au identificat doi tineri de 22 și 26 de ani, ambii din Josenii Bârgăul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Furt de carburant în județul Bistrița-Năsăud

Furt de carburant în județul Bistrița-Năsăud

Furt de carburant în județul Bistrița-Năsăud

La data de 4 februarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Josenii Bârgăului au identificat doi tineri de 22 și 26 de ani, ambii din Josenii Bârgăului, bănuiți de comiterea unui furt.

În urma cercetărilor și verificărilor efectuate, a reieșit faptul că, în perioada15-17.01.2020, cei doi ar fi sustras 60 de litri de carburant din rezervorul unui utilaj care aparține unei societăți comerciale și care era parcat în extravilanul localității Rusu Bârgăului.

Cercetările continuă de către lucrătorii Postului de Poliție Josenii Bârgăului, în vederea clarificării tuturor împrejurărilor și recuperării prejudiciului.

La data de 4 februarie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Postului de Poliție Dumitrița au identificat trei tineri cu vârste cuprinse între 18-26 de ani, toți din Budacu de Sus, bănuiți de comiterea unui furt.

Astfel, din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că, în noaptea de 15/16.02.2019, cei doi ar fi sustras 300 litri motorină dintr-un excavator ce aparține unei societăți comerciale și care era parcat în apropierea pârâului Budac, între localitățile Dumitrița și Budacu de Sus.

Polițiștii de la Postul de Poliție Comunal Dumitrița continuă cercetările în cadrul dosarului penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus