Gloria Bistrița a obținut 3 puncte mari pe Arena Națională, cu Dinamo București

Elevii lui Nae Manea au reușit o victorie de senzație pe Arena Națională, în compania echipei Dinamo București. Deși pornea cu șansa a doua, gruparea din parcul municipal s-a mobilizat și înscris de două ori, ambele goluri fiind marcate în prima parte a partidei. După 12 etape, alb-albaștrii au acumulat doar 9 puncte și rămân în zona ,,nisipurilor mișcătoare”.

Primul gol al bistrițenilor a fost marcat de Braganca, în minutul 28, acesta profitând de o gafa a lui Naumovski. ,,Câinii” ripostează pe contraatac, dar cei care înscriu sunt tot elevii lui Manea. Astfel, în minutul 40, Predescu marchează cu un şut plasat la colţul lung, după o pasă a lui Braganca.

Scorul devine 1-2 în minutul 44, când Matei a marcat după un corner în care Dolha a respins primul şut, aparţinând lui Alexe.

În minutul 76 dinamoviștii obțin o lovitură de la 11 metri, după un henţ al unui fundaş al Gloriei. Dănciulescu execută slab, în dreapta lui Dolha, iar portarul Gloriei blochează şi reţine în doi timpi.

Cei doi tehnicieni au trimis în teren următoarele formații:

Dinamo:  Naumovski – Rus, Luchin, Grigore, Koulibaly – Matei, C. Muntenu, Boubacar – Curtean, Dănciulescu, Alexe

Rezerve: Bălgrădean, An. Cristea, Strătilă, Alvarez, Ţucudean, Burnea, Albert

Gloria Bistriţa : Dolha – Peteleu, V. Năstase, Al. Tudose, Cafasso – Romario, Anton – Fl. Bratu, Zahiri, Predescu – Braganca

Rezerve: Bota, Ţârcă, Layo, Feher, Curtuiuş, Reano, Traşcă

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Radu Petrescu- Florin Păunescu  și Petruța Iugulescu.

O victorie mare pentru Gloria Bistrița, care încearcă să iasă din zona ,,nisipurilor mișcătoare”. În etapa următoare, Gloria Bistrița va evolua tot în deplasare cu Steaua.

Raimond Petruț

Recomandari

Alte Articole