Gloria Bistriţa – Arieşul Turda 2-1 Reviewed by CD on . O nouă victorie pentru alb-albaştrii, ieri pe teren propriu. Gloria Bistriţa a reuşit să învingă Arieşul Turda. Partida din cadrul celei de-a 9-a etape a campio O nouă victorie pentru alb-albaştrii, ieri pe teren propriu. Gloria Bistriţa a reuşit să învingă Arieşul Turda. Partida din cadrul celei de-a 9-a etape a campio Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»Gloria Bistriţa – Arieşul Turda 2-1

Gloria Bistriţa – Arieşul Turda 2-1

Gloria Bistriţa – Arieşul Turda 2-1

O nouă victorie pentru alb-albaştrii, ieri pe teren propriu. Gloria Bistriţa a reuşit să învingă Arieşul Turda.

Partida din cadrul celei de-a 9-a etape a campionatului Ligii II, s-a jucat ieri, de la ora 16:30, pe Stadionul Municipal Gloria.

Pentru gazde a marcat Albert Voinea, în minutul 14 şi Vali Năstase în minutul 51. Pentru oaspeţi a înscris Cătălin Bucur în minutul 17.

Gloria Bistriţa rămâne pe prima poziţie a clasamentului Seriei 2, după ce Timişoara a pierdut cu Oradea, iar FC Argeş a obţinut doar un egal.

Următoarea partidă pentru elevii lui Manea este programată marţi, 18 octombrie, de la ora 16:30. Este vorba despre confruntarea din cadrul celei de-a 8-a etape, cu Gaz Metan Severin, care a fost amânată. Meciul se va juca pe Stadionul Municipal Gloria.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus