Grav accident de circulație produs în Parva. O femeie de 37 de ani a decedat

În această dimineată, echipajele de intervenție ISU Bistrița – Năsăud – TIM, EPA și descarcerare de la Secția de Pompieri Năsăud și un echipaj SAJ BN, alături de elicopterul SMURD au dus o luptă contracronometru pentru salvarea a două victime rămase încarcerate într-un autoturism răsturnat, pe raza localității Parva, județul Bistrița – Năsăud.

Ambele victime, băiat – 13 ani și mama lui – 37 de ani, au fost găsite în stop cardio-respirator și imediat echipele medicale au început lupta pentru viață. Din fericire, organismul băiatului a răspuns manevrelor de resuscitare, a putut fi stabilizat (se afla în stare comatoasă) și predat de către echipajul de terapie intensivă mobilă din cadrul ISU Bistrița – Năsăud elicopterului SMURD pentru a fi transportat la o clinică de specialitate din municipiul Târgu Mureș.

Echipajul din Serviciul de Ambulanta Bistrita-Nasaud, alături de celelalte echipaje medicale SMURD au reușit, pentru moment, resuscitarea femeii, însă era în continuare instabilă. La scurt timp după acest moment, a reintrat în stop cardio-respirator și, de această dată, organismul acesteia nu a mai raspuns manevrelor aplicate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale.

Celelalte trei persoane implicate în accident – tineri cu vârste cuprinse între 17 și 20 de ani – erau conștiente cooperante, nu prezentau leziuni care să le pună viața în pericol. Au refuzat transportul la spital.

Recomandari

Alte Articole