Halterofilii bistriţeni au luat 3 medalii la europene Reviewed by CD on . 2 medalii de bronz şi una de argint pentru elevii lui Saranciuc, la Bucureşti. Sunt rezultatele obţinute de halterofilii bistriţeni la Campionatul European de J 2 medalii de bronz şi una de argint pentru elevii lui Saranciuc, la Bucureşti. Sunt rezultatele obţinute de halterofilii bistriţeni la Campionatul European de J Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Halterofilii bistriţeni au luat 3 medalii la europene

Halterofilii bistriţeni au luat 3 medalii la europene

Halterofilii bistriţeni au luat 3 medalii la europene

2 medalii de bronz şi una de argint pentru elevii lui Saranciuc, la Bucureşti. Sunt rezultatele obţinute de halterofilii bistriţeni la Campionatul European de Juniori şi Tineret.

Competiţia a avut loc în perioada 17-23 septembrie, la Bucureşti. Argintul a fost câştigat de Marius Gâscan, la categoria 62 kilograme aruncat. Răzvan Martin a câştigat bronzul la categoria 77 kilograme smuls. O lată medalie de bronz a fost obţinută de Mariana Dumitraşcu, la 75 kilograme smuls.

Sunt rezultate bune. Avem deja 8 medalii cucerite la nivel internaţional din 4, câte reprezentau obiectivul pentru acest an”,  a declarat antrenorul emerit, Mugur Saranciuc.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus