Incendiile de vegetație, un pericol pentru comunitățile bistrițene Reviewed by CD on . Utilizarea focului deschis pentru curăţarea terenurilor, în condiţii de vânt şi fără respectarea măsurilor obligatorii de protecţie, constituie factori determin Utilizarea focului deschis pentru curăţarea terenurilor, în condiţii de vânt şi fără respectarea măsurilor obligatorii de protecţie, constituie factori determin Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiile de vegetație, un pericol pentru comunitățile bistrițene

Incendiile de vegetație, un pericol pentru comunitățile bistrițene

Incendiile de vegetație, un pericol pentru comunitățile bistrițene

Utilizarea focului deschis pentru curăţarea terenurilor, în condiţii de vânt şi fără respectarea măsurilor obligatorii de protecţie, constituie factori determinanţi de întreţinere şi favorizare a propagării incendiilor, care de multe ori afectează locuinţele semenilor sau fondul forestier.

Conform datelor statistice gestionate la nivelul ISU Bistrița – Năsăud, în anul 2017 s-au derulat 154 intervenţii pentru stingerea incendiilor de vegetaţie uscată şi mirişti. Din păcate, în ultimii cinci ani, două persoane şi-au pierdut viaţa, iar altele au avut de suferit din cauza acestui tip de risc.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus