ÎNFIORĂTOR: Doi pedofili au fost reținuți pentru că l-au abuzat pe fiul unuia dintre ei

Doi bărbaţi din Bistriţa au fost reţinuţi luni pentru 30 de zile după ce timp de un an l-au batjocorit pe fiul unuia dintre ei în vârstă de doar 5 ani, scriu jurnaliștii de la Adevărul.

Conform sursei citate, abuzul sexual a fost descoperit abia acum. Băiatul în vârstă de doar 6 ani a fost abuzat sexual de mai multe ori în ultimul an atât de către tatăl său, cât şi de către prietenul acestuia de pahar în vârstă de 55 de ani.

Cele două bestii au fost reținute pentru 24 de ore, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud dispunând arestarea preventivă. Tatăl copilului are 35 de ani, este de etnie romă şi este de mai mulţi ani angajat al firmei locale de salubritate Urbana.

„Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 30 de zile,acuzaţia fiind de viol. Copilul a fost preluat de către cei de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud”, a precizat pentru Adevărul Virginia Roşca, purtătorul de cuvânt al poliţiei bistriţene.

Prietenul de pahar al tatălul victimei are 55 de ani, nu este căsătorit şi nici nu are copii. Acesta a încercat să fugă în urmă cu două zile, refugiindu-se la casa pe care o are în satul Şirioara, comuna Şieu Odorhei, situat la doar 25 de kilometri de Bistriţa. De acolo a fost ridicat de către poliţişti, mai scriu cei de la Adevărul.

foto: libertatea.ro

Recomandari

Alte Articole