Întâlnirea tinerilor năsăudeni care vor participa la Reuniunea Naţională a Tinerilor Ortodocşi de la Baia Mare

Miercuri, 20 august 2014, începând cu ora 17.00, a avut loc în sala de şedinţe a Protopopiatului Năsăud o întâlnire cu tinerii ce urmează a participa la Reuniunea Tinerilor Creştini Ortodocşi, în perioada 3-6 septembrie, care va avea loc la Baia Mare.

 

La întâlnirea preliminară au participat cei 50 de tineri din parohiile de pe Valea Someşului, Ilvei, Zăgrii şi Sălăuţei. Părintele protopop Ioan Dâmbu, în deschidere, a ţinut un cuvânt în care a arătat scopul şi însemnătatea acestei grandioase întâlniri – prima de această amploare – în Biserica Ortodoxă Română.

 

În continuare, părintele Theodorescu Crin le-a vorbit tinerilor despre aspectele tehnice ale reuniunii, în vederea bunei ei reuşite. Inspectorul eparhial pentru tineret din judeţul Bistriţa-Năsăud, pr. Tudor Mudure, în intervenţia sa, a îndrumat pe tineri să se implice în viaţa comunităţii parohiale şi să atragă şi pe alţii.

În final, pr. inspector li s-a adresat tinerilor astfel: „Voi, tinerii, puteţi schimba lumea (…). De la reuniune veţi veni bucuroşi şi dornici de a vă implica în viaţa Bisericii”.
Biroul de presă al Protopopiatului Năsăud

Recomandari

Alte Articole