Intervenția polițiștilor a salvat viața a salvat viața unei familii din Teaca Reviewed by CD on . Locuința unei familii din Viile Tecii a fost afectată de un incendiu, însă părinții împreună cu cei doi copii de 4 și 7 ani sunt în siguranță datorită intervenț Locuința unei familii din Viile Tecii a fost afectată de un incendiu, însă părinții împreună cu cei doi copii de 4 și 7 ani sunt în siguranță datorită intervenț Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Intervenția polițiștilor a salvat viața a salvat viața unei familii din Teaca

Intervenția polițiștilor a salvat viața a salvat viața unei familii din Teaca

Intervenția polițiștilor a salvat viața a salvat viața unei familii din Teaca

Locuința unei familii din Viile Tecii a fost afectată de un incendiu, însă părinții împreună cu cei doi copii de 4 și 7 ani sunt în siguranță datorită intervenției prompte a polițiștilor care patrulau în zonă.

La data de 2 decembrie a.c., în jurul orei 00.25, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe raza localității Viile Tecii, agenții de poliție Creța Virginia și Leancă Valeriu din cadrul Secției 1 Poliției Rurală Bistrița au observat faptul că acoperișul unei case a fost cuprins de flăcări.

Cei doi polițiști au ajuns de urgență la fața locului, iar în interiorul casei au găsit dormind o familie cu doi copii de 4 și 7 ani, pe care i-au alertat și evacuat în siguranță. Totodată, polițiștii au solicitat sprijin pentru stingerea incendiului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus