Într-o singură noapte, două accidente rutiere pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud

Un autotren care transporta ţevi s-a răsturnat noaptea trecută  pe DN 17, pe raza localităţii bistriţene Livezile, iar la Cepari, o femeie a fost acroşată pe marginea drumului de un microbuz. Victima a ajuns la spital, unde a fost supusă mai multor investigaţii medicale.

Din cauza TIR-ului răsturnat la Livezile circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri de mers circa două ore. Din fericire, echipajul medical sosit la faţa locului a constatat că şoferul nu a păţit practic nimic. Reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud au intervenit pentru a curăţa carasobilul acoperit cu combustibilul scurs din autotren.

Victima accidentului produs pe raza localităţii Cepari are 61 de ani şi locuieşte în Tărpiu. În jurul orei 20.45, aceasta se deplasa pe marginea drumului când a fost accidentată grav de microbuzul condus de bistriţeanul Silvică U. (45 ani), care se deplasa pe direcţia Năsăud – Bistriţa. Bătrâna a fost stabiliyată de medicii sosiţi la faţa locului, după care a fost transportată la spital pentru mai multe investigaţii. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului rutier.

Recomandari

Alte Articole