Ioan Oltean: ,,A fost una dintre cele mai grele zile din viaţa mea politică !"

Deputatul bistriţean Ioan Oltean a afirmat ca ziua referendumului a fost una dintre cele mai grele din întreaga sa activitate politică. Democrat-liberalul a precizat că totul a trecut cu bine pentru formaţiunea politica pe care o reprezintă deoarece ,, poporul este mai raţional, mai  echilibrat, mai deştept, mai informat decât şi-au închipuit cei care  pretind că le ştiu pe toate. Poporul e suveran şi a dovedit-o încă o  dată.”

Ioan Oltean a declarat, după exit-poll-uri: ,,A fost una dintre cele mai grele şi mai neplăcute zile din viaţa  mea politică de-a lungul celor 22 de ani ! Sper din suflet să nu mai fiu  nici eu, nici alţi oameni politici şi nici poporul acesta să nu fie pus  într-o asemenea situaţie, să se lupte cu eul propriu pentru a-şi salva  democraţia, pentru a salva instituţiile statului de drept.”

Fostul secretar general al PDL a mai spus că atât timp cât nu e  îndeplinită condiţia jumătate plus unu nu există decât o singură soluţie: invalidarea referendumului. ,,Aşa spune la lege şi va trebui să  învăţăm şi noi acest lucru. Aşa cum un mandat se câştigă cu un vot în  plus, tot aşa şi aici poţi să câştigi un mandat cu un vot în minus” a mai precizat Ioan Oltean.

 

Raimond Petruţ

 

Recomandari

Alte Articole