Ioan Țintean s-a enervat pe Victor Ponta

Cum liberalii de la centru  s-au arătat deranjați de discursul lui Victor Ponta din Parlamentul României, nici Ioan Țintean, mai-marele PNL-ului din Bistrița-Năsăud nu s-a lăsat mai prejos și a ținut să-l muștrulăiască pe ,,micul Titulescu” .

 

Astfel, acesta a declarat că nu a înțeles semnificația alocuțiunii lui Vioctoraș. Probabil, tot neconcordanță ,,stilistică”, aidoma spuselor lui Crin Antonescu. Mai exact, deputatul liberal a precizat: ,, Victor Ponta e Victor Ponta. În prima fază, m-am enervat şi am dat nişte telefoane şi am întrebat: ce-a păţit Victoraş? Ideea de fond e că Victor Ponta a dorit să arate opiniei publice că nu suntem doar împotrivă. Am vorbit cu unii colegi şi am înţeles acest lucru. Victor Ponta s-a înfăţişat acolo ca un prim-ministru.(…) Anumite secţiuni din discurs mi-au lăsat cu nişte semne de întrebare, atunci când a spus că Guvernul va avea din partea opoziţiei susţinere pe cele 15 puncte. Acolo am stat pe moment şi m-am gândit ce vrea să spună. Apoi am stat şi am ajuns la concluzia că e greşit în a spune opiniei publice că noi USL suntem numai împotrivă, că gândim împotriva poporului român.”

 

Dar, ca și colegul său din USL, Radu Moldovan, liderul liberalilor bistrițeni consideră că Uniunea Social Liberală este o coaliție politică solidă, indestructibilă momentan: ,, Anumite secţiuni din discurs mi-au lăsat cu nişte semne de întrebare, atunci când a spus că Guvernul va avea din partea opoziţiei susţinere pe cele 15 puncte. Acolo am stat pe moment şi m-am gândit ce vrea să spună. Apoi am stat şi am ajuns la concluzia că e greşit în a spune opiniei publice că noi USL suntem numai împotrivă, că gândim împotriva poporului român. Nu m-am temut că se rupe USL fiindcă nu cred că Victor Ponta şi Crin Antonescu se vor despărţi într-o perioadă mai mică de o legislatură”.

Recomandari

Alte Articole