Iuga: Suntem în discuţii cu 10 primari care vor să treacă la noi (VIDEO)

.Iuga: Suntem în discuţii cu 10 primari care vor să treacă la noi

Liderii judeţeni ai UNPR sunt în discuţii cu 10 primari din Bistriţa-Năsăud care au dat semne că ar vrea să schimbe taberele politice. Cel puţin asta susţine prim-vicepreşedintele Grigore Iuga.

Noi suntem în discuţii cu toţi primarii din judeţ, inclusiv cei ai PD-L. Nu le pot dezvălui deocamdată numele pentru că nu aş vrea să simtă obligaţi să vină la noi”, a declarat liderul UNPR.

La aproximativ un an şi jumătate de la înfiinţare, filiala judeţeană a UNPR numără peste 5 mii de membrii. Discuţiile în această perioadă se poartă la un alt nivel. Liderii încearcă să atragă membrii valoroşi în sânul partidului. Chiar dacă e vorba de colegii din coaliţie.

Dacă nu vor reuşi acest lucru, oricum au de gând să candideze în 2012 pe liste proprii şi independent. Liderul judeţean al UNPR, Grigore Iuga a mai declarat că iau în calcul şi alianţe, însă numai cu cei care sunt de acord cu principiile UNPR şi nu invers.

Uniunea Naţională pentru Progresul României a fost fondată în aprilie 2010. În prezent liderii la nivel naţional sunt Gabriel Oprea, Marian Sârbu şi Cristian Diaconescu.

Recomandari

Alte Articole