Jean Pădureanu a fost jefuit la București, în plină stradă

Jean Padureanu, președintele formației Gloria Bistrița, a fost jefuit în plină stradă, în București. Incidentul s-a produs într-o scară de bloc din zona Panduri, din Capitală, de un tip care a crezut că are bani în servietă.

În timpul atacului, Pădureanu a căzut și s-a lovit la cap, dar președintele Gloriei a reușit să păstreze servieta, pierzând totuși o borsetă cu acte și cu ștampila clubului! „Când să urc scările în bloc, m-am dezechilbrat şi m-am trezit că cineva îmi dă un brânci. Am căzut şi m-am lovit la mâini şi la cap. Un individ trăgea să îmi ia geanta. Văzând că nu poate, mi-a smuls borseta, care îmi alunecase. Nu aveam bani în ea. Doar paşaportul, nişte acte ale clubului şi ştampila clubului. L-aş ruga să mi le dea înapoi, să le arunce în faţa casei. L-aş şi cinsti dacă ar face acest lucru”, a spus Jean Pădureanu pentru  RTV.

Nu mă interesează dacă îl prinde sau nu poliţia. E treaba lui. Să îmi dea actele, asta e cel mai important. Am fost perfect conştient de ceea ce se întâmpla. Bine să mi s-a încleştat mâna pe diplomat. Nu sunt afectat fizic, sunt afectat moral de ţara asta, nu se schimbă niciodată nimic. De obicei am fost însoţit. Mereu eram cu cineva. Am nevoie să îmi iau armă. Sunt o persoană destul de urmărită. Decât să ia viaţa unui om, mai bine îl omor eu şi fac puşcărie”, a mai adăugat Pădureanu, la GSP.TV.

Jean Pădureanu a depus o plângere la poliție.

Vom reveni cu amănunte!

Recomandari

Alte Articole