La Bistrița a început ediția a V-a a „Târgului de Purici”

La Bistrița, prima ediție a Târgului de Purici a avut loc în anul 2014, cu ajutorul și la propunerea colegilor de la clubul omolog din Sankt Polten – Austria, care de peste 50 de ani organizează an de an un astfel de târg. Clubul Lions Bistrița a decis să demareze acest eveniment care să devină și în peisajul bistrițean unul de referință.

„Mulţumesc prietenilor de la Clubul Lions Bistrita, pentru că dau un exemplu de responsabilitate socială și duc tradiția faptelor bune mai departe. Cred că oricare dintre noi, dacă ne uităm prin casă, găsim lucruri care pot să fie utile şi refolosibile, iar sumele obținute din vânzarea lor, să meargă pentru a susține niște cauze sociale.

Felicit voluntarii pentru că înțeleg că omul bun după fapte se cunoaşte!”- prefectul județului, Ovidiu Victor Frenț

„Vreau să mulţumesc și eu voluntarilor care în această săptămână au fost alături de noi oră de oră şi au ajutat la amenajarea acestui târg şi la sortarea lucrurilor. Le mulţumesc şi autorităţilor locale care au fost alături de noi şi ne-au pus la dispoziţie şi anul acesta acest spaţiu generos.” – Alexandru Mureșan, Președintele Lions Club Bistrița

 

Recomandari

Alte Articole