LECHINȚA: A încercat să vândă 2 kilograme de tutun, dar a ajuns pe mâna polițiștilor

În urma unui control efectuat la un magazin din localitatea Lechinţa, poliţiştii au depistat un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din Matei, în timp ce oferea spre vânzare 2 kg de tutun. Acesta nu putut dovedi provenienţa mărfii, motiv pentru care tutunul a fost ridicat, în vederea confiscării.

 

,,La data de 9 aprilie, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Beclean, împreună cu poliţişti din cadrul Posturilor de Poliţie Lechinţa şi Chiochiş, au desfăşurat o a cţiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de evaziune fiscală prin comercializarea ţigărilor de contrabandă sau a celor fabricate în România, fără a respecta condiţiile prevăzute de lege. La aceeaşi dată, poliţiştii au depistat pe raza localităţii Sânnicoara un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce oferea spre comercializare 160 de ţigarete, de provenienţă Ucraina, fără a poseda documente legale de provenienţă”, se arată în comunicatul IPJ Bistrița-Năsăud.

 

Cele 2 kg de tutun, respectiv ţigaretele, în valoare de aproximativ 680 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

Recomandari

Alte Articole