Lemn confiscat în Lunca Ilvei Reviewed by CD on . La data de 28 martie a.c., în urma unor controale efectuate pe valea Ilvelor, polițiștii Biroului Delicte Silvice, cei ai Serviciului de Investigare a Criminali La data de 28 martie a.c., în urma unor controale efectuate pe valea Ilvelor, polițiștii Biroului Delicte Silvice, cei ai Serviciului de Investigare a Criminali Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Lemn confiscat în Lunca Ilvei

Lemn confiscat în Lunca Ilvei

Lemn confiscat în Lunca Ilvei

La data de 28 martie a.c., în urma unor controale efectuate pe valea Ilvelor, polițiștii Biroului Delicte Silvice, cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Postului de Poliție Lunca Ilvei și specialiști din cadrul Gărzii Forestire au constatat nereguli la un depozit de material lemnos, din Lunca Ilvei.

Astfel, polițiștii au stabilit faptul că societatea comercială în cauză ar fi efectuat două transporturi de material lemnos folosind același aviz de însoțire și fără respectarea normelor legale.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de 27.000 lei. Materialul lemnos, în cantitate totală de 18,80 mc, în valoare de 6260 lei a fost confiscat, iar mijlocul de transport folosit la comiterea contravenției a fost confiscat.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus