Liviu Rusu are 2 apartamente şi 2 case

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud este pe locul 3 la nivel naţional, dintre omologii săi din alte judeţe, atunci când vine vorba de apartamentele sau casele deţinute.

Jurnaliştii de la econtext.ro au întocmit un top al preşedinteţilor Consiliilor Judeţene din România, în funcţie de numărul imobilelor deţinute şi suprafaţa totală a acestora. Pe primul loc este Alin Tişe, preşedintele CJ Cluj (membru PD-L), care deţine 6 apartamente şi o casă, cu suprafaţa totală de peste 580 metri pătraţi. Pe 2 este preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, care deţine un apartament, 3 case şi un spaţiu comercial, care se extind pe o suprafaţă totală de peste 1450 metri pătraţi.

Liviu Rusu, preşedintele CJ Bistriţa-Năsăud este pe locul 3, cu 2 case şi 2 apartamente, cu o suprafaţă totală de 614 metri pătraţi. Conform declaraţiei de avere, o casă este în Ragla şi este obţinută prin moştenire. Altă casă, din Sîngeorz-Băi, a fost cumpărată în 1994. Apartamentul din Bistriţa a fost de asemenea cumpărat, iar cel din Bucureşti a fost moştenit.

Ca partide, preşedintii de consilii judeţene, membrii PSD sunt pe primul loc, cu 38 de case. Democrat-liberalii au doar 36 case. Ca suprafaţă, pe primul loc este preşdintele CJ Teleorman, Liviu Dragnea, cu un apartament, o casă şi un spaţiu comercial de peste 1.600 metri pătraţi.

Recomandari

Alte Articole