Locuitorii județului pot să voteze semnul de intrare în Bistrița-Năsăud (GALERIE FOTO)

Începând de astăzi, 11.01.2013, pe site-ul oficial al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud este activ sistemul de vot prin care cetățenii pot alege cel mai reprezentativ proiect din cadrul concursului ”Semn de intrare în județul BistrițaNăsăud”.  Formularul de vot poate fi accesat la adresa www.portalbn.ro sau la link-ul direct: , unde veți găsi toate proiectele propuse.

 

În concurs au fost înscrise 20 de proiecte. Cu un singur click puteți alege cel mai reprezentativ simbol al județului în care locuiți și care credeți că ar putea fi remarcat și de turiștii care intră în ținuturile bistrițene. Astfel veți contribui concret la modul în care va arăta ”poarta de intrare” în județul nostru!

Expoziția online este deschisă până în 21 ianuarie 2013 ora 13:00. Dacă planșele de pe site-ul nostru v-au făcut curioşi, puteți admira proiectele și în format fizic la saloanele ”ART Galeria” de pe pietonalul Liviu Rebreanu, nr. 30, zilnic între orele 10:00 și 18:00, tot până în 21.01.2013.

Cu un singul click puteți alege cel mai reprezentativ simbol al județului în care locuiți și care credeți că ar putea fi remarcat și de turiștii care intră în ținuturile bistrițene. Astfel veți contribui concret la modul în care va arăta ”poarta de intrare” în județul nostru!

Expoziția online este deschisă până în 21 ianuarie 2013 ora 13:00. Puteți admira proiectele și în format fizic la saloanele ”ART Galeria” de pe pietonalul Liviu Rebreanu, nr. 30, zilnic între orele 10:00 și 18:00, tot până în 21.01.2013.

 

Juriul concursului are următoarea componență:

 

Președintele juriului:

1. Emil Radu Moldovan        – Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud

Membri:

2. Victor Michiu           – Arhitectul-şef al județului

3. Marcela Tamaș       – Arh. membru OAR, reprezentant al arhitecților bistrițeni

4. Andrei Popescu       – Arh. membru OAR, reprezentant al arhitecților bistrițeni

5. Eugen Pănescu       – Arh. reprezentant al OAR, filiala Transilvania

6. Marcel Lupșe          – Reprezentant al UAP filiala Bistrița

7. Vasile Duda            – Critic de artă

 

Secretarul concursului : Iordana Tănase  – Inspector principal la  Compartiment Urbanism, Amenajarea Terioriului, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud

Fiecare vot are valoare egală, deciziile fiind luate cu majoritate simplă.

 

Raimond Petruț

Recomandari

Alte Articole