Lucrările pe Vasile Lupu au fost oprite

  Lucrările de montare a amenajare a trotuarelor pe strada Vasile Lupu au fost oprite. Şi asta deoarece există cetăţeni care spun că maniera în care au fost montate pavelele, le face imposibil accesul în curţi.

Anul acest Primăria Bistriţa a început pavarea a peste 30 de mii de metri pătraţi de trotuare. 17 străzi sunt vizate de lucrările care vor costa peste 4 milioane de lei. În luna august trebuiau finalizate lucrările pe Tărpiului, Florilor şi Vasile Lupu. În urma unor sesizări primite din partea mai multor cetăţeni, domiciliaţi pe strada Vasile Lupu, prefectul, Cristian Florian a chemat reprezentanţii primăriei la o întâlnire de lucru.

Am fost acolo, împreună cu domnul director de la Inspecţia în Construcţii. Întrdevăr e imposibil să mai ieşi şi să intri în curte. Trotuarul efectiv se sfarmă. Oamenii spun că au vorbit cu cei de la primărie însă le-au spus că aşa e proiectul şi nu se poate face nimic. Prin urmare am solicitat încetarea lucrărilor. Urmează acum ca cei de la Inspecţia în Construcţii să se întâlnească cu cei de la Primărie şi să găsească o soluţie”, a declarat prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud, Cristian Florian.

Conform planului Primăriei Bistriţa, vor mai fi pavate anul acesta Aleea Trandfirilor, strada Sucevei, Vasile Naşcu, Mihai Eminescu, Garoafei, Armoniei, MOrii, Gheorghe Pop Debăseşti, Tudor Vladimirescu, Dimitrie Cantemir, Axente Sever, Eroilor şi Solomon Haliţă.

Recomandari

Alte Articole