Luni, 4 februarie, Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud se întruneşte într-o nouă şedinţă ordinară

Deoarece şedinţa din 30 ianuarie nu s-a putut desfăşura din lipsă de cvorum, consilierii judeţeni sun convocaţi luni, 4 februarie, la o nouă şedinţă ordinară. Au fost reintroduse pe ordinea de zi  proiectele de hotărâre privin încetarea mandatelor de consilieri judeţeni ale lui Stelian Dolha, Doian Pană, Ioan Deneş şi Daniel Suciu, respectiv validarea în funcţiile rămase vacante a supleanţilor de pe listele USL: Nicolae Lupşan, Mirela Cîrcu, Vasile Puica şi Szanto Arpad.

Tot în şedinţa de mâine se va dezbate şi proiectul de hotărâre privind atribuirea Contractului de Concesiune nr.34/04.01.2013 privind Delegarea prin Concesiune a Serviciului Public de Management şi Operare a Centrului de Management Integrat al Deşeurilor Tărpiu, judeţul Bistriţa-Năsăud către S.C. VITALIA SERVICII PENTRU MEDIU TRATAREA DEŞEURILOR S.R.L. Boldeşti Scăieni, ca urmare a finalizării procedurii de achiziţie privind delegarea prin licitaţie publică.

Un alt punct de pe ordinea de zi este proiectul de hotărâre privind numirea lui Ioan în funcţia de manager al  Biblioteii Judeţene Bistriţa-Năsăud ca urmare a promovării concursului de proiecte de management. Şi Gavril Tărmure trebuie să aştepte până mâine pentru a fi numit oficial şef la Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud.

Consilierii judeţeni vor mai supune la vot şi anumite taxe locale şi speciale pentru 2013, precum şi tarifele practicate de anumite instituţii din subordine.

 

Raimond Petruţ

 

Recomandari

Alte Articole