mai multe localități din Bistrița-Năîsăud rămân luni, 13 iulie, fără apă

Luni , 13.07.2015. între orele 08:00 – 22:00 se va sista furnizarea apei potabile  pe reţeaua OL400 Lechinţa pentru efectuarea unei cuplări la o reţea nouă  de 450 ce va spori gradul de alimentare cu apă în mai multe localităţi din judeţ.Execuţia acestei lucrări face parte din Programul  Post Mediu de modernizare şi extindere a reţelelor de apă potabilă din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Vor fi afectaţi  de lipsa apei consumatorii de pe Calea Clujului şi străzile adiacente  ,Cartierele Viişoara,Sărata şi următoarele localităţi: Galaţii Bistriţei,Herina ,Tonciu ,Viile Tecii ,Teaca ,Lechinţa, Corvineşti , Nuşeni ,Şieu-Odorhei ,Şieu-Măgheruş ,Coasta , Nimigea de Jos , Cociu, Crainimăt.Rezervoarele de apă pe care le deţinem pe raza mai multor localităţi vor asigura apa necesară chiar şi luni 13.07.2015 în limita capacităţii acestora iar în caz de nevoie S.C. Aquabis S.A. poate asigura transportul cu cisterna acolo unde sunt solicitări în acest sens.

 

       

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile  s-ar putea  produce deprecierea parametrilor calitativi  ai apei (creşterea turbidităţii), fapt pentru care, înainte de consum, vă rugăm să  lăsaţi să curgă apa  câteva minute pentru limpezire.

 

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul  apărut în acest interval.

Recomandari

Alte Articole