Mandate puse în executare de polițiștii bistrițeni

La data de 11 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Beclean, la data de 4 decembrie a.c., împotriva unui bărbat, de 29 ani, din Agrișu de Jos.

Acesta a fost condamnat la 180 de zile închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, fiind încarcerat în Penitenciarul Bistrița.

La aceeași dată, polițiștii de la investigații criminale au pus în executare un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, emis de Judecătoria Bistrița, împotriva unui bărbat, de 32 ani, din localitatea Bața.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

La data de 11 decembrie a.c., bărbatul în cauză a fost extrădat de către autoritățile austriece și prezentat ulterior instanței emitente a mandatului, care a confirmat arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Bistrița-Năsăud.

Recomandari

Alte Articole