EXCLUSIV: VIDEO – Mascaţii au reţinut doi tineri bistriţeni pentru trafic cu droguri (Galerie Foto)

  Lucrătorii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate au reţinut ieri 2 tineri bistrţeni pentru trafic şi consum de droguri de risc. Este vorba despre doi băieţi de 22, respectiv 25 de ani. Cei doi fac parte dintr-o grupare infracţională, care a fost monitorizată de oamenii legii încă din vara anului trecut.

„În vara anului 2010, poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud s-au sesizat din oficiu cu privire la o grupare infracţională specializată pe linia traficului şi consumului ilicit de droguri. Această grupare procura drogurile de risc, respectiv cannabis şi rezină de cannabis, din Spania, pe care apoi le vindea contra sumei de 50-60 lei per gram”,  a declarat un ofiţer al SCCO Bistriţa-Năsăud.

 

 

În cursul zilei de 5 octombrie, lucrătorii SCCO, sub coordonarea procurorilor DIICOT au efectuat mai multe percheziţii.

„S-au efectuat 6 percheziţii domiciliare la locuinţele suspecţilor, fiind ridicate mai multe bunuri, printre care şi un pistol cu bile din cauciuc. Bunurile ridicate în vederea cercetărilor fiind peste 1 miliard lei vechi”, au mai spus reprezentanţii SCCO BN.

Cei 2 tineri reţinuţi vor fi prezentaţi în cursul zilei de azi la tribunal cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

[scrollGallery id=22]

Recomandari

Alte Articole