Material lemnos în valoare de aproape 6500 de lei, confiscat de polițiștii bistrițeni Reviewed by CD on . La data de 4 martie a.c., polițiștii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Cluj au organizat și de La data de 4 martie a.c., polițiștii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Cluj au organizat și de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Material lemnos în valoare de aproape 6500 de lei, confiscat de polițiștii bistrițeni

Material lemnos în valoare de aproape 6500 de lei, confiscat de polițiștii bistrițeni

Material lemnos în valoare de aproape 6500 de lei, confiscat de polițiștii bistrițeni

La data de 4 martie a.c., polițiștii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Cluj au organizat și desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale din domeniul exploatării, circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos.
În acest sens, au fost efectuate controale și verificări în trafic, dar și la sediile unor societăți comerciale de pe valea Bârgăului și valea Sălăuței.

Astfel, pentru neregulile privind modul de completare a documentelor cu regim special și introducerea datelor în sistemul informatic SUMAL, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională, conform Legii 171/2010, în valoare de 6.000 lei și au dispus confiscarea a 38,15 m.c. material lemnos, în valoare totală de 6.447 lei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus