MESAJUL președintelui C. J. Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, transmis cu prilejul Zilei Internaționale de conștientizare a autismului

,,Din 2007 încoace, în ziua de 2 aprilie, întreg mapamondul își întoarce fața către familiile și copiii care suferă de o boală nemiloasă numită autism. Doresc și eu să mă adresez celor peste 1700 de copii din județul Bistrița-Năsăud care suferă de acestă maladie și familiilor lor, pentru care nu pot avea decât cuvinte de laudă, datorită determinării cu care luptă împotriva ei.

Salut inițiativa Centrului de Resurse și Referință în Autism ”Micul Prinț”, care prin activitățile pe care le derulează zi de zi, aduce un sprijin real persoanelor afectate de acest sindrom. Îi felicit și pentru activitățile organizate astăzi, cu ocazia Zilei Internaționale de conștientizare a autismului, prin care au atras atenția publicului asupra nevoilor deosebite ale acestor copii. Atât eu, cât și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud prin intermediul instituțiilor subordonate vom sprijini această acțiune, precum și alte acțiuni menite să aducă speranță și bucurie semenilor noștri.

Fie ca Bunul Dumnezeu să aducă în sânul familiilor atinse de această boală, multă răbdare, determinare și putere de luptă împotriva ei.”

CONSILIUL JUDEȚEAN

Președinte,

Emil Radu Moldovan

Recomandari

Alte Articole