MESAJUL președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, cu prilejul Zilei Naționale a României

Dragi locuitori ai județului Bistrița-Năsăud,  Ziua Națională a României îmi oferă un prilej cu totul deosebit de a mă adresa dumneavoastră, oamenilor care prin tot ceea ce întreprindeți zilnic, arătați partea frumoasă a României. Munca, cinstea și onoarea au caracterizat dintotdeuna poporul român, iar astăzi mai mult ca oricând, ele trebuie aduse la rang de lege.

România traversează o perioadă dificilă a istoriei sale. Dar știm cu toții că perioadele dificile și de criză sunt cele care îi apropie pe oameni, sunt cele care îi fac pe oameni să lucreze împreună și să găsească soluțiile prin care o societate poate să se dezvolte și să asigure bunăstarea membrilor săi.

Vreau să vă asigur dragi locuitori ai județului Bistrița-Năsăud,  de faptul că executivul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud își pune întreaga activitate în slujba dumneavoastră și că împreună cu colegii mei vicepreședinți, Alexandru Pugna și Stelian Dolha vom lupta ca traiul dumneavoastră, al oamenilor din Bistrița-Năsăud să fie unul pe care îl meritați.

La mulți ani români! La mulți ani România!

 

CONSILIUL JUDEȚEAN

Președinte,

Emil Radu Moldovan

Recomandari

Alte Articole