Mihai Răzvan Ungureanu va efectua sâmbătă și duminică o vizită în Bistrița-Năsăud

Preşedintele Partidului Forţa Civică, senatorul Mihai Răzvan Ungureanu,  va efectua la sfârşitul acestei săptămâni, sâmbătă, 25, respectiv duminică, 26 mai, o vizită în judeţul Bistriţa-Năsăud.

Preşedintele Forţei Civice va sosi la Bistriţa sâmbătă după-amiază, urmând să ia parte la inaugurarea noului sediu al organizaţiei judeţene a partidului, situat pe strada Dornei, nr. 35. În aceeaşi după-amiază, Mihai Răzvan Ungureanu va prezida o şedinţă de Birou Permanent Judeţean şi va răspunde întrebărilor presei în cadrul unei întâlniri cu mass-media localǎ, programată pentru ora 16.00 la noul sediu.

Seara, senatorul Mihai Răzvan Ungureanu se va întâlni cu membrii şi simpatizanţii Forței Civice, cu publicul larg dar şi cu reprezentanţii autorităţilor locale în Aula Magna a Extensiei Bistriţa a Universitații Babes-Bolyai ( clǎdirea Apollo ), pentru a iniția o dezbatere publicǎ pe teme de interes local și național.

Prima zi a vizitei se va încheia cu un dineu la restaurantul hotelului Krone, la care sunt invitaţi oameni de afaceri, doctori, artişti, profesori, scriitori, avocaţi, notari şi alti reprezentanţi ai profesiilor liberale. Duminică, 26 mai, preşedintele Mihai Răzvan Ungureanu se va întâlni cu susţinători şi simpatizanţi ai Partidului Forţa Civică din mai multe localităţi din judeţ.

Ultima intalnire va fi cu locuitorii oraşului Năsăud, acolo unde preşedintele Ungureanu va participa la o dezbatere publicǎ pe tema problemelor mediului rural și a orașelor mici și mijlocii.

Evenimentul va avea loc incepand cu ora 13, ȋn sala mare a primǎriei, nu ȋnainte ca delegația de la București sǎ fie ȋntȃmpinatǎ conform tradiției populare locale. Facem precizarea că presa are acces la toate evenimentele organizate cu ocazia acestei vizite, mai puțin la dineul de sȃmbǎtǎ seara care se va desfǎsura ȋntr-un cadru mai restrȃns.

Departamentul de comunicare Forţa Civică BN

Recomandari

Alte Articole