Minor tâlhărit în Bistrița Reviewed by CD on . La data de 4 decembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 23 de ani, din Bistrița, bănuit La data de 4 decembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 23 de ani, din Bistrița, bănuit Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Minor tâlhărit în Bistrița

Minor tâlhărit în Bistrița

Minor tâlhărit în Bistrița

La data de 4 decembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 23 de ani, din Bistrița, bănuit într-un dosar de tâlhărie.

În fapt, la data de 1 decembrie a.c., în jurul orei 18.15, un minor în vârstă de 15 ani, din Măgura Ilvei a sesizat Poliția cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe raza municipiului Bistrița, a fost amenințat și agresat de un tânăr care i-a sustras suma de 200 de lei.

Ca urmare a cercetărilor efectuate, polițiștii l-au identificat, depistat și reținut pentru 24 de ore pe tânărul bănuit de comiterea faptei, iar în cursul acestei zile îl vor prezenta magistraților, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Biroul de Investigații Criminale Bistrița continuă cercetările în cadrul unui dosar deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus