Minori la volan în Rodna și Maieru

În data de 7 iunie, pe DN 17D, în localitatea Rodna, un tânăr, de 17 ani, din Rodna, care conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens, unde a surprins si accidentat pe un bărbat, de 48 ani, din Rodna, care circula regulamentar, în calitate de biciclist.

Minorul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Sîngeorz-Băi, pentru infracțiunile de conducere fără permis și vătămare corporală din culpă.

În data de 7 iunie, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o stradă din comuna Maieru, doi minori, ambii din localitate, s-au accidentat cu un ATV.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, pe un drum comunal din localitate, cei doi minori, o fată de 13 ani și un băiat de 17 ani, care se aflau pe un ATV, au pierdut controlul direcției, după care s-au izbit de gardul unui imobil.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, de către polițiștii din Sîngeorz-Băi, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Recomandari

Alte Articole