MONARIU: A intrat cu mașina într-un autogreder

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 22, pe DJ 172G, între localitățile Monariu și Budacu de Jos. M.C. de de 38 ani, din Jelna, în timp ce conducea un autogreder nesemnalizat, a fost colizionat în partea din spate de un autoturism care circula în aceeaşi direcţie de mers, condus de C.G. de 54 ani din Bistriţa.

În urma impactului, conducătorul auto al autoturismului a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale maşinii puternic avariate. Modulul SMURD, compus dintr-un echipaj de descarcerare şi echipajul de terapie intensivă mobilă, a ajuns de urgenţă la locul accidentului. Pompierii militari au executat mai multe manevre – scoaterea autoturismului de sub autogreder, îndepărtarea portierelor şi a plafonului – pentru a asigura accesul rapid al echipajului medical către victimă.

,,Victima a fost extrasă în 10 – 12 minute, stabilizată la locul evenimentului şi transportată la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Bistriţa” spune plt. Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Conducătorul autogrederului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i-a fost recoltată o probă de sânge,.

Polițiștii de la Biroul Rutier continuă cercetările.

Raimond Petruț

Recomandari

Alte Articole