MUREȘENII BÂRGĂULUI: Un bărbat de 62 de ani a fost înjunghiat în abdomen Reviewed by CD on . Poliţiştii au fost sesizaţi marți, 6 august, că o persoană a fost înjunghiată în abdomen la o casă de vară amplasată pe un deal în apropierea localităţii Mureșe Poliţiştii au fost sesizaţi marți, 6 august, că o persoană a fost înjunghiată în abdomen la o casă de vară amplasată pe un deal în apropierea localităţii Mureșe Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»MUREȘENII BÂRGĂULUI: Un bărbat de 62 de ani a fost înjunghiat în abdomen

MUREȘENII BÂRGĂULUI: Un bărbat de 62 de ani a fost înjunghiat în abdomen

MUREȘENII BÂRGĂULUI: Un bărbat de 62 de ani a fost înjunghiat în abdomen

Poliţiştii au fost sesizaţi marți, 6 august, că o persoană a fost înjunghiată în abdomen la o casă de vară amplasată pe un deal în apropierea localităţii Mureșenii Bîrgăului. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă de la Secţia 2 Poliţie Rurală, care l-a identificat pe H.I. de 62 ani din Mureșenii Bîrgăului. Din primele verificări a rezultat că acesta ar fi fost înţepat cu un corp ascuţit în zona abdominală de către F.N. de 74 ani, din Livezile, cu care se afla în locuinţă.


,,Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Bistriţa in vederea acordării de îngrijiri medicale. În urma examinării medico-legale, s-a stabilit că leziunile traumatice suferite de bărbat necesită 17-18 zile de îngrijiri medicale” se arată în comunicatul IPJ Bistrița-Năsăud.
Serviciul de Investigaţii Criminale continuă cercetările.

Raimond Petruț

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus