Muzeu de milioane Reviewed by CD on . Bistrițenii se vor bucura în curând de cel mai modern muzeu din județul Bistrița-Năsăud. Peste 6 milioane de lei din fonduri nerambursabile s-au investit în Muz Bistrițenii se vor bucura în curând de cel mai modern muzeu din județul Bistrița-Năsăud. Peste 6 milioane de lei din fonduri nerambursabile s-au investit în Muz Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Muzeu de milioane

Muzeu de milioane

Muzeu de milioane

Bistrițenii se vor bucura în curând de cel mai modern muzeu din județul Bistrița-Năsăud. Peste 6 milioane de lei din fonduri nerambursabile s-au investit în Muzeul Județean, considerat una dintre cele mai apreciate clădiri de Patrimoniu din Transilvania.

Astfel, după terminarea lucrărilor de reabilitare, lăcașul de cultură va deveni cea mai mare atracție din zonă.

 Proiectul de modernizare a edificiului a debutat în luna decembrie 2014, iar perioada de implementare este de 17 luni. În cadrul proiectului vor fi modernizate atât spațiile interioare ale clădirii, cât și curtea interioară a Complexului Muzeal.

 Complexul Muzeal al județului Bistrița-Năsăud datează din secolul al XIX –lea și a deservit în acea perioadă armata habsburgică, aici fiind organizată o cazarma a acesteia.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus