Nae Manea l-a agresat pe ofițerul de presă al Gloriei și l-a invitat pe Adi Linca să ,,o ușchească” de pe stadion

La finalul partidei dintre Gloria Bistrița și CFR Bistrița (scor 0-5), Nicolae Manea, tehnicianul alb-albaștrilor, l-a agresat fizic pe ofițerul de presă Ionuț Capota, care îl chemase să dea un interviu televiziunii Digisport. Dar, circul oferit de antrenorul formației din Parcul Municipal nu s-a oprit aici. Jurnalistul Adrian Linca a fost invitat să părăsească stadionul, după ce l-a întrebat pe Manea dacă nu se gândește la o demisie de onoare.

Ionuț Capotă nu a scăpat de amenințările lui Manea nici în prezența celorlați jurnaliști prezenți la meci: ,,Trebuia să îți dau și pe partea cealaltă, să fie uniform!”

Pentru că a îndrăznit să-i ceară demisia, Adrian Linca a avut parte de același tratament verbal: ,,Ar fi bine să pleci, să nu te iau la pumni și pe tine. Ia-o ușor și pleacă, ușchește-te! Du-te, că ne-am plictisit de tine!” Conflictul a fost aplanat cu greu de președintele de onoare la Gloriei Bistrița, Jean Pădureanu.

Ceea ce nu a înțeles Nae Manea este faptul că un jurnalist își face doar meseria, fiind foarte firesc să întrebi un antrenor a cărui echipă a pierdut pe teren propriu cu o-5 și se află pe ultimul loc în clasament dacă nu ia în calcul demisia. Dar… trăim în România!

Materialul video îl găsiți pe sportulbistritean.ro.

 

Raimond Petruț

Recomandari

Alte Articole