Nae Manea: ,,Niciodată nu am luat bani de la interlopi!”

Tehnicianul Gloriei Bistrița, Nicolae Manea, a declarat jurnaliștilor prezenți la reunirea lotului că nu a fost niciodată implicat în afaceri cu cămătari. Acesta s-a arătat deranjat de faptul că în presa locală a apărut un astfel de zvon.

Primul antrenament al Gloriei Bistrița în 2013

,,Am citit undeva niște lucruri neadevărate, care mă deranjează. Niciodată nu am luat bani de la interlopi, pentru că nu îmi pun în pericol familia. Și terminați odată și cu acuze la adresa copiilor că au adus jucători aici și s-au îmbogățit. Dacă se dovedește că acești băieți ai mei au luat un leu de aici sau un euro, atunci eu renunț și nu mai am nevoie de nimic. Pentru că așa ceva nu s-a întâmplat, din contră au adus la clubul acesta” a punctat antrenorul grupării din parcul municipal.

Primul antrenament de după vacanța de iarnăa fost condus de antrenorul principal Nicolae Manea și secundul Sebastian Moga, în condițiile în care Sandu Negrean a reziliat contractul.

Şi-au mai reziliat contractul cu Gloria Bistrița: Cornel Predescu, Alexandru Tudose, Jaime Braganca, Paul Anton (plecat la Pandurii Tg. Jiu), Ionuţ Peteleu, Fernando Cafasso, David Reano, Yedi Zahiri, Layo Dos Santos,  Florin Bratu, Moraes Markisio, Romario Pirez,  Roberto Ayza.

 

 

Raimond Petruț

sursa foto: acfgloria.ro

Recomandari

Alte Articole