Natalia Munteanu este noul portar al echipei de fotbal CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a obținut semnătura unui valoros portar cu experiență în campionatele din Rusia, Belarus, Spania și România dar și o carieră impresionantă, inclusiv cu participări în Liga Campionilor.
Natalia Munteanu s-a alăturat echipei feminine de fotbal și va apăra poarta Gloriei 2018 începând din martie, odată cu reluarea campionatului.

Natalia Munteanu a jucat începând cu anul 2007 pentru echipele Moldova-03 (Ungheni), Goliador (Chișinău), Tiraspol (Tiraspol), Nadejda-Dnepr (Belarus), Doncianca (Rusia), Neman (Belarus) și Smedjebacken (Sweden). În 2019 s-a transferat în România, la Universitatea Galați pentru care a jucat un sezon. A urmat apoi Dinamo BGUFC (Belarus), FC Minsk (Belarus) și PM Friol (Spania).
A fost componentă a loturilor naționale ale Republicii Moldova atât la nivel U17, U19 cât și la senioare.
A câștigat campionatul și Cupa Moldovei, de două ori Cupa și tot de atâtea ori campionatul din Belarus și SuperCupa din Belarus.
În 2020 și 2021 a fost declarată ”Cel mai bun portar” în Belarus iar în 2019, 2020 și 2022 – ”Cel mai bun jucător” al Republicii Moldova.
Are participări în Liga Campionilor, alături de Agarista Aneni noi și Dinamo BGUFC.

Recomandari

Alte Articole