NEGRILEȘTI: 15 elevi au ajuns la spital în urma unei presupuse intoxicații cu monoxid de carbon Reviewed by CD on . În  2 aprilie., la ora 11.18, s-a primit un apel în Dispeceratul Integrat I.S.U. – S.A.J. Bistriţa-Năsăud, în care asistenta medicală de la C.M.I. Negrileşti so În  2 aprilie., la ora 11.18, s-a primit un apel în Dispeceratul Integrat I.S.U. – S.A.J. Bistriţa-Năsăud, în care asistenta medicală de la C.M.I. Negrileşti so Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»NEGRILEȘTI: 15 elevi au ajuns la spital în urma unei presupuse intoxicații cu monoxid de carbon

NEGRILEȘTI: 15 elevi au ajuns la spital în urma unei presupuse intoxicații cu monoxid de carbon

NEGRILEȘTI: 15 elevi au ajuns la spital în urma unei presupuse intoxicații cu monoxid de carbon

În  2 aprilie., la ora 11.18, s-a primit un apel în Dispeceratul Integrat I.S.U. – S.A.J. Bistriţa-Năsăud, în care asistenta medicală de la C.M.I. Negrileşti solicita asistenţă medicală pentru un copil cu stare de greaţă, cefalee, posibil intoxicat cu monoxid de carbon, copilul aflându-se afirmativ la C.M.I.

Timp de o oră, mai multe apeluri pe numărul unic de urgenţă au informat faptul că nouă copii ar prezenta simptome similare, astfel au fost alocate, progresiv, două echipaje SMURD, terapie intensivă mobilă şi prim ajutor şi două echipaje aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Alţi şase copii s-au prezentat pe rând, însoţiţi de părinţi, la dispensatul medical din imediata apropiere a unităţii de învăţământ. În consecinţă, au fost alocate în sprijin alte două autosanitare aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Din fericire, copii sunt în afara oricărui pericol, la 14 dintre ei le-a fost administrat oxigen, iar după stabilizare, toţi cei 15 copii, cu vârste cuprinse între 9 și 10 ani, au fost transportaţi la C.P.U. Beclean pentru continuare investigaţiilor medicale.

În continuare, organele abilitate fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauza producerii evenimentului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus