Noi dotări pentru jandarmii bistrițeni Reviewed by CD on . Noi autovehicule au intrat în dotarea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud. Detalii aflați din materialul următor. Un număr de patru autovehicul Noi autovehicule au intrat în dotarea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud. Detalii aflați din materialul următor. Un număr de patru autovehicul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Noi dotări pentru jandarmii bistrițeni

Noi dotări pentru jandarmii bistrițeni

Noi dotări pentru jandarmii bistrițeni

Noi autovehicule au intrat în dotarea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud. Detalii aflați din materialul următor.

Un număr de patru autovehicule noi au fost distribuite Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud în ultima perioadă. Acestea completează parcul auto al inspectoratului şi contribuie în mare măsură la creşterea capacităţii operaţionale şi de acţiune a jandarmilor şi a gradului de siguranţă al cetăţenilor, transportul acestora fiind mult mai rapid şi în condiţii de siguranţă în zona de competenţă teritorială a inspectoratului.

Două autospeciale Dacia Duster 4×4, 1,5 DCI, o autospecială Dacia Logan, 1,5 DCI şi un ATV sunt cele patru autovehicule care completează începând de la finele lunii noiembrie a.c., parcul auto al Jandarmeriei Bistriţa-Năsăud. Atv-ul va fi repartizat jandarmilor montani care îl vor folosi în zona de competenţă pentru căutarea persoanelor dispărute/rătăcite sau pentru patrulare în zonele montane greu accesibile. Aceste dotări fac parte din activitatea de reînnoire a parcului auto al M.A.I.

Raimond Petruț

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus