O bistrițencă a furat telefoane mobile, bani şi alte bunuri dintr-o locuinţă din Baia Mare. A fost identificată de poliţişti şi reţinută pentru 24 de ore

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Baia Mare au identificat și reținut, ieri, 7 august a.c., o tânără din judeţul Bistriţa Năsăud, cercetată pentru un furt din locuinţă.

Tânăra, de 27 de ani, a reuşit să-şi pună planul în aplicare, dar s-a bucurat de reuşita sa doar pentru câteva zile. Din momentul în care au fost sesizaţi cu privire la faptă, respectiv duminică, 04 august, poliţiştii au depus toate eforturile să identifice autorul şi să recupereze prejudiciul, care a fost unul însemnat.
Poliţiştii de investigaţii criminale au constatat, în urma verificărilor şi cercetărilor efectuate, că în timp ce proprietarii se aflau pe terasă, aceasta a pătruns în locuinţa situată pe strada Valea Roşie, de unde a sustras telefoane mobile, bani şi alte lucruri. Valoarea prejudiciului a fost estimată la 15.000 de lei.
Cercetările efectuate de poliţişti au dus la identificarea tinerei şi la recuperarea a jumătate din prejudiciu. Ieri a fost reținută pentru 24 de ore şi introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureş.

Recomandari

Alte Articole