O femeie din Șieu-Măgheruș a murit într-un incendiu

Femeia, în vârstă de 62 de ani, a decedat în urma incendiului care i-a cuprins locuința. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind focul deschis în spaţii închise – aprinderea materialelor textile de la flacăra unei lumânări.

Luni, 10 octombrie, la ora 06.55, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa – Năsăud a fost informat despre producerea unui incendiu la o casă de locuit din localitatea Şieu Măgheruş.

,,Două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, echipajul de terapie intensivă mobilă şi un echipaj de prim ajutor din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa s-au deplasat de urgenţă la locul evenimentului. Echipajele de intervenţie au găsit în interiorul casei o persoană decedată, o femeie în vârstă de 62 de ani, intoxicată cu fum. Intervenţia a durat aproximativ o oră, incendiul a fost localizat rapid, reuşindu-se salvarea casei şi a anexelor gospodăreşti. În urma incendiului, au ars: materiale textile, aparatură electrocasnică şi elemente de mobilier” informează plt. Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

 

Raimond Petruț

Recomandari

Alte Articole